Nu lanseras Publikt Chef

NYTT NYHETSBREV2024-05-28

Nu får chefsmedlemmar i ST ett nyhetsbrev som riktar sig till dem i deras roll som chefer och ledare. Publikt Chef är STs medlemstidnings Publikts digitala chefsedition – med syfte att inspirera och informera sina läsare.

I februari beslutade STs förbundsstyrelse att Publikt ska starta en digital chefsedition – en sajt och ett nyhetsbrev – med förbundets chefsmedlemmar som målgrupp. Nu lanseras Publikt Chef.

– Det är glädjande att STs förtroendevalda velat göra en sådan här satsning på journalistik som riktar sig till chefer. Publikts redaktion har alltid bevakat ledarskapsfrågor, men det här gör det möjligt att erbjuda en specialiserad rapportering just för chefsmedlemmarna. Jag hoppas att de kommer att uppskatta Publikt Chef, säger Publikts chefredaktör Alexander Armiento.

Publikt Chef ska bland annat innehålla intervjuer med inspirerande ledare, granskningar av chefers villkor, guider med tips och råd och artiklar som berättar om ny forskning om ledarskap.

Texterna publiceras på sajten publikt.chef.se, och sex till åtta gånger per år kommer STs chefsmedlemmar att få ett nyhetsbrev som puffar för de senaste artiklarna.

Till en början är Publikt Chef ett försöksprojekt under två års tid. Därefter kommer en utvärdering att genomföras.

Alexander Armiento understryker att satsningen inte sker på bekostnad av Publikts övriga journalistik:

– Publikt Chef har fått särskilda resurser. Samtidigt fortsätter Publikt med sin nyhetsbevakning på sajten publikt.se på samma sätt och i samma omfattning som tidigare, och papperstidningen berörs inte heller. Sammantaget stärker detta redaktionen och gör det möjligt för oss att bredda och fördjupa vår journalistik, och det kommer medlemmarna till godo.

Typ
Vet du mer om det ämne som artikeln handlar om, eller om du har tips till redaktionen i något annat ämne, kan du lämna ditt tips här. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.
Om du anser att artikeln innehåller fel, beskriv här vad dessa fel består i. Du kan också skicka ett mejl till redaktionen.

Om du vill debattera det ämne artikeln handlar om, kan du skicka in en debattartikel till Publikt för publicering under vinjetten Debatt. Publikt publicerar inte anonyma debattinlägg, du måste därför alltid ange ditt namn och dina kontaktuppgifter. Redaktionen förbehåller sig rätten att korta och redigera insända debattartiklar. Skicka ditt inlägg som ett Worddokument på mejl till redaktionen.

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
CAPTCHA